Vacature aan het laden...

Ook werken aan Zip Zero?

Toekomst maken 

Als je weet dat we bij DEME Environmental land maken voor de toekomst, is ons streven naar zero emissie niet meer dan logisch. Een aantrekkelijke toekomst is er immers alleen maar als we met alles wat we in ons hebben ook echt gáán voor ‘Zip Zero’ zoals we dat noemen. Zo werken we geleidelijk, verantwoord, maar wel vol overtuiging toe naar zero-emissie.

Voorsprong in techniek

Omdat we onderdeel zijn van de internationale DEME Group hebben we een voorsprong die we goed kunnen gebruiken op onze Zip Zero missie. En blijft duurzaamheid bij ons niet bij mooie woorden, maar zie je die iedere dag terug in de echte wereld. In onze bedrijven, de projecten die we kunnen aannemen en het materieel dat we daar inzetten. 

Verder met mensen

Toch houdt het daar niet op. Ook de manier waarop we met elkaar omgaan, elkaar uitdagen en een omgeving bieden die continu leren en professionele groei aanmoedigt, bewijst dat we verder kijken dan vandaag. Zo blijven we ook als individu zowel fysiek als mentaal ‘fit for the job’ en deel van de toekomst.

Collega’s met karakter

Wat ons bedrijf verder bijzonder maakt, zijn de ongeveer 100 ervaren en minder ervaren mensen die met elkaar DEME Environmental vormen. Naast hart voor duurzaamheid, hebben je toekomstige collega’s een proactieve instelling en zijn zij altijd de eersten om verantwoordelijkheid te nemen, ook als het werk daar eens een keer buiten de geijkte uren om vraagt. We geloven in samenwerken, daarom communiceren onze mensen graag, effectief én waar het kan in het Nederlands. Collega’s die voor afspraken of trainingen regelmatig op het DEME hoofdkantoor in België komen, spreken ook Engels.

Reken ook op

een goed salaris passend bij functie en ervaring met doorgroeimogelijkheden;
een informele en no-nonsense werksfeer met de daadkracht en slagvaardigheid van de DEME Group;
de stimulans om (als je wilt ook internationaal) door te groeien in je vak én op persoonlijk vlak;
diverse sportactiviteiten, een uitgebreid trainingsprogramma en coaching;
een afwisselende werkplek;
en natuurlijk inspirerende opleidingsdagen en sociale activiteiten met en door je collega’s!

Contact­persoon

Jacqueline Pastoriza - HR Officer

Vragen over deze vacature of ons bedrijf? Aarzel niet om ze direct te stellen per e-mail
of we plannen een vrijblijvende call of e-meeting om vrijblijvend kennis te maken.